نایب رئیس شورای اسلامی شهر چهارباغ: ۱۱ اسفندماه به نام «روز چهارباغ مهد گل پامچال»
سپیده کتابدار عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر چهارباغ در نشست روسای کمیسیون های فرهنگی و اجتماعی شوراهای اسلامی شهر و معاونین فرهنگی شهرداری ها: فرهنگسراها اصلیترین سرمایه بخش فرهنگی و اجتماعی شهرها هستند و به عنوان مکان سوم در کنار خانه و مدرسه قرار میگیرند و باید برای نوجوان سرشار از جذابیت باشند.
به گزارش کوه سرفراز و به نقل از روابط عمومی، عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر چهارباغ گفت:با توجه به گستره حوزه فعالیت شهرداریها، علاوه بر حوزه عمرانی و اجتماعی به حوزه فرهنگی نیز باید توجه ویژه شود و این مهم در دستور کار شورای اسلامی شهر و شهرداری چهارباغ قرار دارد.
سپیده کتابدار در ادامه با اشاره به نامگذاری «روز فرهنگی چهارباغ »، تصریح کرد: ۱۱ اسفندماه به نام «روز چهارباغ مهد گل پامچال» نامگذاری شده، و ان شاءالله امسال نیز با مدیریت مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر رویداد فرهنگی را برگزار خواهیم کرد.
وی ادامه داد: در حوزه مدیریت شهری هزینه های زیادی صرف مسائل عمرانی و بهبود محیط شهری میشود که می توان با آموزش های شهروندی نتایج مطلوب تری را در این حوزه کسب کرد که خوشبختانه معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری چهارباغ در این زمینه قدم های مطلوبی برداشته و برای سال آینده تلاش میشود برنامه های متنوعی در حوزه فرهنگسازی امور شهری انجام پذیرد.
وی همچنین افزود :از آنجایی که شهروندان سرمایههای اجتماعی شهر به حساب می آیند نگاه همهجانبه به نیاز و خواستههای شهروندان و پاسخگویی به نیازهای آنان میتواند زندگی شهرنشینی را در تمامی ابعاد ارتقا دهد و در همین راستا در دهه فجر امسال شاهد افتتاح یک مجموعه فرهنگی در پارک مهدی آباد با مدل ساختاری و امکانات بهتری خواهیم بود.
نایب رئیس شورای اسلامی و عضو کمیسیون فرهنگی واجتماعی شهر چهارباغ افزود: برای تحقق چشمانداز جامعه مطلوب، باید بر نسل نوجوان متمرکز شویم؛ نسل نوجوان، پیشران اجتماعی است؛ نوجوان کسی است که در آینده بسیار نزدیک، شهروند اثرگذار این جامعه است، پس نسل نوجوان در همه جوامع به دنبال هویتیابی است و “چالش هویت” اقتضای این نسل است و برنامهریزی برای این نسل باید با تمرکز بر این خصلت باشد.
کتابدار در پایان خاطرنشان کرد: برپایی کارگاههای عملی که فرصت آموزش مهارتهای هنری را برای نوجوانان و خانوادهها فراهم کند، تشکیل حلقههای نوجوانان در فرهنگسراها برای ایجاد فضای نشاط، ایجاد ظرفیتهایی متناسب با فضای کودکان در پارک ها و محلات و مناطق مختلف شهری و… مثالهایی از ایجاد ظرفیت هاست که بایستی مورد نظر مسئولین بخش فرهنگی و اجتماعی در شوراها و شهرداری ها قرار گیرد.