مافیای سمهای چینی و حراج سلامت مردم ایران
به گردشگر خارجی بگوییم؛ ححابت را حفظ کن، نوشابه و دوغ گاز دار آبعلی بخور، برنج هندی بخور، و بقیه چیزها را او خود میداند که نباید بخورد چون سری توی سرهای شبکه های اجتماعی دارد و اخبار را زودتر از ما با اینترنت بدون فیلتر دریافت کرده است، البته اگر این گردشگر بینوا جاسوس نباشد، کتک نخورده باشد، و وسایلش را سارق نبرده باشد…. برای اینکه جان سالم بدر ببرد، بهتر است چند قوطی غذای کنسرو شده از بلاد کفر با خود آورده باشد.
استفاده بسیار نابخردانه از کارشناس نماهای کشاورزی، و خوراندن هزاران لیتر اسید و صدها تناژ فسفر و ازت و مواد شیمیایی به زمین کشاورزی فلک زده تا سیب زمینی اندازه کله آدم شود و توت فرنگی به اندازه مشت شود و انگور پلاستیکی شود و فلفل دلمه ای رنگین شود و اندازه دیزی شود و خربزه و هندوانه و گوجه فرنگی را کشاورز بکارد فقط برای اینکه به سرش بکوبد و گریه کند..و همه اینها که منِ بچه رعیتِ تحصیل کردهِ هنر و گردشگری که حالا کشاورز خودساخته به همت زنده یاد خان دایی و پدر شدم بیشتر از همه از این مصیبت ها مطلع هستم….
حالا پیدا کنید گردشگری کشاورزی کجایی زندگی ما نقش دارد؟؟؟
●هند، روسیه، ترکمنستان و ازبکستان کشورهایی هستند که کیوی، فلفل و سیبزمینی ایرانی را برگشت دادهاند و علت آن را «استفاده از سموم پرخطر و باقی ماندن آنها در محصولات کشاورزی ایران» اعلام کردهاند. اما وقتی صادرات کشاورزی ایرانی به علت «سم به کار رفته در محصولات» برگشت میخورد این سوال مطرح میشود که این محصولات مسموم به کجا میرود؟
هیج جایی بهتر از وانت ها و هایپر ها و ایرانمال ها نیست که بسته بندی بشوند و به سفره ایرانی بیآیند که هنوز الهی شکر سر سفره را نگفته و آروغ نزده راهی بیمارستان قلب و ریه و سرطان و کبد و… میشویم.
آمار مبتلایان به سرطان را بخوانید، آمار مبتلایان قلب را بخوانید….
که به برکت زندگی در جغرافیای ایران بنده از نزدیک با این دو درد آشنا هستم و در تنور داغ این درد میسوزم و میسازم.
●محمد درویش، پژوهشگر و فعال محیط زیست در توییتر مینویسد: «تنها فایده عودت شرمآور محصولات صادراتی کشاورزی ایران، شاید این باشد که نشان داد چه سمومی را سالهاست مصرف میکنیم و تا چه اندازه نهادهای نظارتی و بهداشتی کشور حالت مترسک دارند. مجلس، اگر مجلس باشد؛ به جای نگرانی از درمان زنان توسط پزشک مرد، باید نگران تاراج سلامت ایرانیان باشد.»
●بنابر آخرین گزارشها ۲۳ درصد از سموم مصرفشده در کشور که بیشتر آن از چین وارد میشود، «پرخطر» است. یکی از مدیران انجمن ملی سیب زمینی ایران با اشاره به یک «مافیای اقتصادی» به خبرگزاری ایلنا میگوید: این احتمال وجود دارد که تاجر برای اینکه سود بیشتری عایدش شود سموم با درجه کیفی پایین را خریداری کند.
●سکوت وزارتخانه جهاد کشاورزی و سازمان غذا و دارو و وزارت گردشگری در این زمینه نشان از مافیایی دارد که از وارد کردن سمهای چینی بیکیفیت و ارزانقیمت سود برده؛ معاملهای که “جان و سلامت” مردم در آن جایی نداشته است.
●فعالین گردشگری کشاورزی و سلامت بایستی با ارائه مقالات مختلف پژوهشی
“زنگ خطر” استفاده از “سموم پر خطر” و “کودهای دستکاری شده شیمیایی” تحت عنوان “کود ارگانیک” در کشاورزی را به صدا در بیاورند.
●بیماری های سرطان، قلب و عروق، عفونت ریه و کبد حاصل استفاده از سموم پر خطر کشاورزی است،
گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من
آنکه البته بجایی نرسد فریاد است.