صنعت و فناوری های نوین روی ریل مراکز مشاوره و کارآفرینی قرار گیرد
به گزارش کوه سرفراز، عمار ایزدیار سخنگوی شورای اسلامی شهر کرج،در حاشیه بازدید از نمایشگاه فن بازار و رویداد تاثریا در هفته فناوری گفت: بسیار خرسندیم که در مرکز آموزش بین المللی علمی کاربردی قند کرج نمایشگاه فن بازار رویداد تاثریا در حال برگزاری است و مفتخر به حضور در کنار فناوران و دانش پژوهان البرزی شدیم.
ایزدیار با بیان این که ایده های خلاق از سوی جوانان این مرزوبوم نه تنها راهی به سوی رسیدن به توسعه پایدار است بلکه نوعی بالندگی و سربلندی برای کشورمان محسوب می شود، افزود: بسیاری از این ایده ها قابلیت تجاری شدن را دارند و ما می توانیم در راستای تولید ناخالص ملی کشور ، از محصولات فناور که بر پایه ایده های خلاقانه دانشجویان هستند بهره مند شویم.
وی خاطرنشان کرد: در همین نمایشگاه مشاهده کردیم درحوزه صنعت، مواد غذایی، فناوری وIT( ساخت پرینترهای سه بعدی) بسیار توانمند ظاهر شدند و طراحی و ایده های بسیار خوبی را ارائه کردند. همین طور در حوزه هایی که نیاز و ضرورت جامعه امروز در هزاره سوم میلاد جزو کشورهای پیشرو در انقلاب چهارم صنعتی باشیم بخوبی در همین نمایشگاه مشهود بود که قطع به یقین موجب خواهد شد ما را به نقطه مطلوب یا همان تاثریا برسیم.
سخنگوی شورای شهر کرج در بخش دیگری ضمن ابراز تشکر از مرکز آموزش بین المللی علمی کاربردی قند کرج یادآور شد: از میزبانی این مرکز که بستر چنین رویدادی را همه ساله برای بلوغ رشد فکری و خلاقیت دانشجویان و فناوران فراهم می آورد جای تقدیر و تشکر دارد.
«این که دانشجویان ما در این برهه زمانی به بلوغ، بالندگی و خلاقیت رسیده اند جای بسی شعف است» سخنی بود که ایزدیار به آن اشاره وتصریح کرد: این یعنی بروز و ظهور کامل استعدادهایی است که قرار است سرنوشت آینده توسعه کشور را با آن رقم زد و نشان داد حلقه وصل دانشگاه و صنعت علی رغم نازکی آن، هنوز پاره نشده است .
وی افزود: لذا باید تلاش کرد این رشته اتصال جامعه و صنعت روزبروز مستحکم تر و پایدارتر شود. به همین سبب پارلمان شهری و مدیریت شهری نیز چون گذشته که بسترساز برنامه هایی از این دست می باشد نیز حامی فناوران و چنین برنامه هایی هست و خواهد بود.
ایزدیار در بخش دیگری نگاه خود را به نقش اساسی مراکز مشاوره و کارآفرینی در راستای هدایتگری جوانان خلاق و فناوری های نوپا ، معطوف کرد و اذعان داشت: زمانی که مراکز دانشگاهی بستر چنین برنامه هایی را فراهم می کنند و بالطبع مدیران حوزه صنعت نیز در این برنامه ها حضور می یابند و از سویی مراکز مشاوره ای چون مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی ترازپردازان طاها (مثال واضح در این نمایشگاه) حضور دارد در واقع رویدادهایی از جنس فناوری و ایده ها، به توازن مناسبی می رسد. همین تجمیع درست، نقطه عطف و وصل می شود. لذا با همین انسجام، می توان تراز رویداد، نمایشگاه یا هر چیز دیگر را ، سنجید چرا که مشاوره می تواند وزنه و پتانسیل بالایی برای هر رویدادی داشته باشد. بنظر من لازم است تا فناوران را برای رسیدن به نتیجه بهتر و دست یابی به مسیری کوتاه تر و مثمرثمرتر ، به سوی این مراکز سوق داد.
وی تاکید کرد: ما امروز در مقابله با جنگ هیبریدی قرار داریم که یک پایه آن اقتصاد است . اگر می خواهیم در مبارزه جنگ اقتصادی ایران پیروز میدان باشد ، چاره ای جز حمایت و تجاری سازی این ایده ها ، نیست.