سرپرست سازمان منابع طبیعی کشور:
گلوگاههای قاچاق چوب در کشور شناسایی شود

همایش یک روزه فرماندهان و جانشینان یگان های حفاظت کشور در مجتمع جوانشیر با حضور سرپرست سازمان منابع طبیعی کشور برگزار شد.

به گزارش کوه سرفراز و به نقل از شهروند البرز، سرپرست سازمان منابع طبیعی کشور با اشاره به این مهم که با توجه به شرایط شکننده منابع طبیعی کشور در بحث میزان جنگل‌های کشور، شرایط آب و هوایی و این مهم که تنها ۵۲ درصد منابع طبیعی کشور در دست ماست گفت که از این‌میزان تنها کمتر از ۱۵ درصد در شرایط مطلوب قرار دارد.

دکتر تیموری با بیان این که ۷ درصد جنگل های کشور در اختیار ماست اظهار کرد: حساسیت این حوزه از منابع طبیعی و محیط زیست کار ما را سخت می‌کند و

کار یگان حفاظت و همچنین برخی از سازمان‌‌ ها به دلیل این حساسیت بر اساس‌ نوع کار و دستورالعمل نیروهای مسلح که قانون شده و این اختیار را به نیروهای انتظامی و مسلح در برخورد با متخلفین داده‌است.

وی خبر داد: تنها ۳۰ نفر از نیروهای مسلح در کشور در این سازمان مشغول به کار هستند.

این مسوول با اشاره به این‌مطلب که‌ کار شما پیشانی منابع طبیعی کشور است بیان کرد: در هر منطقه ای که کار می‌کنید مردم آن منطقه از آموزش‌ها و فرهنگ‌سازی‌های لازم در عرصه منابع طبیعی برخوردار شوند.

تیموری با بیان این که شما حافظ انفال هستید و اشتباهات این بخش قابل بخشش نیست اظهار کرد: شما ویترین این سازمان هستید و اشتباهات شما سبب خواهد شد تمام فعالیت‌ها از بین برود.

این مسوول با بیان این که ما باید به مردم‌پاسخ دهیم و پاسخگو باشیم گفت:ما از کمبود امکانات واقف هستیم اما امیدوارم بتوانیم در این بخش با انجام فعالیت‌ها زمینه دلگرمی همکاران فراهم آید چرا که آنچه شما را پر انگیزه می‌کند اختیاری است که سازمان به شما می دهد .

وی عنوان کرد: اختیارات فرماندهی یگان ها در استان‌ها را تلاش‌خواهیم کرد افزایش دهیم و گردش‌کارهای زائد در ادارات باید حذف شود.

دکتر تیموری با بیان اینکه بحث حفاظت از جنگل‌های کشور در اختیار شماست بیان کرد: در طول سال باید گلوگاههای قاچاق چوب در کشور شناسایی شود و آموزش و مانورهای لازم در طول سال برای فرهنگ سازی و نگاه مقتدر منابع طبیعی انجام شود.

سرپرست منابع طبیعی کشور با اظهار این مهم که قاچاقچیان چوب بدنبال آز و طمع هستند ادامه داد: این رفتار ها و تخلفات بر اساس نیاز این افراد نیست و در استان‌های شمالی باید برای جلوگیری از این مشکلات از ظرفیت استان‌ها استفاده شده و شرایط را در این استان‌ها کنترل و ترویج و آموزش مورد توجه قرار گیرد.

وی تاکیدکرد: در جنگل های هیرکانی هر اقدامی که می خواهید و لازم است انجام‌دهید و باید مسائل حفاظتی برای مردم تبیین شود و مردم از آموزش های لازم برخوردار شوند.

موضوع فناوری اطلاعات از دیگر مباحثی بود که این مسوول از آن یاد کرده و گفت: با استفاده از پهبادها و دوربین های خاص و افزایش آن و استفاده از استارتاپ ها و همچنبن هوش مصنوعی فعالیت ها را کیفیت بخشی کرده و با بکارگیری این ابزارها و همچنین متخصصین این بخش ها و استفاده از منابع در کنار افراد متخصص کار را جلو برد.

وی تصریح کرد: فراموش نشود که افراد متخصص در این بخش را پای کار آورده و در بخش فناوری اطلاعات افراد متخصص حتما بایدپای کار بیایند.

دکمه بازگشت به بالا