رئیس حفاظت محیط زیست ساوجبلاغ:
نجات یک قلاده روباه توسط دوستداران حیات وحش در شهرستان ساوجبلاغ

محمد کلاته رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ساوجبلاغ گفت: یک قلاده روباه که در کانال آب کشاورزی در منطقه کوهسار گرفتار شده بود توسط دوستداران حیات وحش تحویل ماموران یگان حفاظت این اداره گردید.

به گزارش کوه سرفراز و به نقل از روابط عمومی، کلاته افزود: این روباه نجات یافته جهت تیمار و بازپروری به مراکز درمانی و نگهداری حیات وحش منتقل و پس از بهبود وضیعت مجددا به زیستگاه‌ اصلی خود بازگردانده خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: ارتقای سطح آگاهی مردم در اهمیت حفظ گونه های جانوری و همکاری و تلاش آنها برای نجات جانوران گرفتار و در معرض خطر حائز اهمیت بوده و قابل تقدیر می باشد.
وی در ادامه به شرح خصوصیات این حیوان پرداخته و اظهار داشت : روباه معمولی یکی از انواع روباه در ایران است. تشخیص این حیوانات به‌علت داشتن دم بلند و پشمالو با نوک سفید، پوزه باریک، گوش‌های بزرگ و سیخ که پشت آنها سیاه یا قهوه‌ای است به آسانی میسر است. رنگ موهای پشت، در مناطق مختلف متفاوت و معمولاً خاکستری متمایل به قهوه‌ای تا نخودی است. روباه معمولی به غیر از زمان تولیدمثل، به صورت منفرد زندگی می‌کند. شب‌گرد است. اوایل غروب و صبح زود فعالیت بیشتری دارد، اما در فصل جفت‌گیری، زمان تهیه غذا برای بچه‌ها و مواقع مریضی، روزها نیز مشاهده می‌شود. غالباً در لانه حیواناتی نظیر رودک ساکن می‌شود یا از سوراخ‌های طبیعی استفاده می‌کند. معمولاً 2 لانه دارد و در مواقع احساس خطر بچه‌ها را از لانه‌ای به لانه دیگر منتقل می‌سازد.
روباه حیوانی همه چیزخوار است و رژیم غذایی بستگی به مواد قابل دسترس دارد و معمولاً از پستانداران کوچک نظیر موش و خرگوش، پرندگان و جوجه آنها، خزندگان، حشرات و سایر بی‌مهرگان تغذیه می‌کند.
روباه معمولی و گرگ بعد از انسان بیشترین پراکندگی طبیعی را در بین پستانداران زمینی دارند.

دکمه بازگشت به بالا