سرپرست حفاظت محیط زیست استان البرز: پرورش دام با رویکرد حفظ محیط زیست، یک الزام برای توسعه پایدار و حفظ تنوع زیستی
سرپرست حفاظت محیط زیست استان البرز از بررسی وضعیت و شاخص های زیست محیطی و همچنین از پیگیری مشکلات و دغدغه دامداری های شهرستان ساوجبلاغ خبر داد.
به گزارش کوه سرفراز و به نقل روابط عمومی و امور رسانه اداره کل حفاظت محیط زیست استان البرز، قربانعلی محمد پور طی بازدید میدانی با هدف بررسی اقدامات شاخص زیست محیطی دامداری ها در ساوجبلاغ گفت : پرورش دام و طیور به عنوان یکی از صنایع مهم و اساسی در کشور، تأثیر بسیار زیادی بر محیط زیست دارد ، اما با توجه به نیاز کشور به محصولات دامی و طیوری، لازم است این گونه واحدها به شیوه های نوینی مدیریت شوند که علاوه بر تولید محصولات با کیفیت و بهرهور، به الزامات زیست محیطی نیز توجه کنند.
وی با اشاره به اهمیت حفظ محیط زیست در تمامی حوزه های صنعتی استان افزود : حفظ محیط زیست در پرورش دام و طیور اهمیت بسیار زیادی دارد ، حفظ تنوع زیستی و منابع آب ، کاهش آلودگی محیط زیست ، حفظ منابع طبیعی و بهبود سلامت عمومی از جمله مواردی است که با رعایت الزامات قوانین محیط زیستی قابل دست یابی خواهد بود.
سرپرست حفاظت محیط زیست استان البرز توجه به قوانین محیط زیست در پرورش دام و طیور را حائز اهمیت خواند و گفت : توجه به محیط زیست در پرورش دام و طیور میتواند به حفظ محیط زیست، بهبود کیفیت محصولات، کاهش آلودگی محیطی و افزایش بهرهوری کمک کند و به تأمین مواد غذایی پایدار برای جامعه کمک نماید.
محمدپور با اشاره به تاثیرات مخرب آلودگی محیط زیست اظهار داشت : آلودگی های تاثیرگذار بر محیط زیست باعث کاهش کیفیت زیستگاهها، ناپایداری محیط زیست و اثرات مخرب بر سلامت انسان و جانوران می شود ، به طور کلی حفظ محیط زیست در پرورش دام و طیور از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد زیرا با رعایت مسائل محیط زیستی، میتوان از میراث آیندگان محافظت کرد.
وی در پایان خاطر نشان کرد و گفت : روشهای پرورش دام و طیور با رویکرد حفظ محیط زیست، به عنوان یک الزام برای توسعه پایدار و حفظ تنوع زیستی، باید در صنعت دام و طیور مورد توجه قرار گیرد. استفاده از سیستمهای مدرن، تغذیه بهینه، مدیریت منابع آب و کود، و استفاده از سیستمهای تهویه، تنها بخشی از راهکارهایی هستند که میتوانند به حفظ محیط زیست در پرورش دام و طیور کمک کنند و با اجرای این روشها، میتوان به تولید محصولات با کیفیت و محیط زیست سالم دست یافت و همچنین بهبود عملکرد اقتصادی صنعت دام و طیور را تضمین کرد.