امام جمعه ماهدشت:
صدق و اخلاص نماد مکتب سلیمانی است

امام جمعه ماهدشت در خطبه های نماز جمعه این هفته گفت: در هفته بسیج هستیم ، ضمن تبریک به همه عزیزان بسیجی و مسئولین بسیج فرماندهان حوزه های بسیج برادران و خواهران ، ما به دنبال الگوهایی باید باشیم که ما را به مکتب بسیج راهنما باشد و کمک بکند که فهم درست و تشخیص درست در ما شکل بگیرد تا ثبات قدم ایجاد شود.

همه ی شهدا را می توان به عنوان الگو معرفی کرد اما بنده چون ایام روز قهرمان ملی هم هست ایامی که پایان داعش توسط سردار عزیز ، سردار دلها حاج قاسم عزیز و رزمندگان اسلام رقم خورد ، از این مرد بزرگ چند نکته ای را عرض کنم تا هم درسی برای ما باشد و هم معیاری برای سنجش خودمان و هم انگیزه ای تا خودمان را با همت و اراده برسانیم به جایگاه او که دست یافتنی است ، اگر بخواهیم شهید سلیمانی عزیز را به عنوان یک مکتب آنچنان که رهبر معظم انقلاب فرمودند معرفی کنیم ، این مکتب دو پایه اصلی دارد که عبارت است از «صدق» و «اخلاص». این دو کلمه در واقع عنوان و نماد و نمایه‌ی مکتب سلیمانی است. «صدق» یعنی همان چیزی که در آیه‌ی شریفه‌ی «مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللهَ عَلَیه» است.

«اخلاص» هم همین است که در آیات متعدّد قرآن از جمله این آیه‌ی شریفه «قُل اِنّی اُمِرتُ اَن اَعبُدَ اللهَ مُخلِصًا لَهُ الدّین» [آمده]؛ این دو عنوانِ قرآنی، تشکیل‌دهنده‌ی حرکت شهید سلیمانی بود. با این حرکت بابرکت، هم زندگیِ این مرد سرتاپا برکت شد، هم شهادت نصیب او شد ، ما در زیارت ائمّه (علیهم السّلام) عرض میکنیم: وَ قَبَضَکَ اِلَیهِ بِاختیارِه وَ اَلزَمَ اَعداءَکَ الحُجَّه؛ جان تو را خدا گرفت، قیض رو کرد امّا این قبض روح موجب شد که حجّت علیه دشمنان تو و دشمنان خدا اقامه بشود.

در این جریان شهادت سردار دلها هم همین جور است؛ خب، جانها دست خدا است؛ همه باید از دنیا بروند و هر کسی یک جور از دنیا میرود؛ شهید هم از دنیا رفت اما کیفیّت شهادت او حجّت را تمام کرد بر دشمن و بر همه‌ی بینندگان. خب، حالا «صَدَقوا ما عاهَدُوا اللهَ عَلَیه» یعنی چه؟ یعنی با هدف، با عهد الهی، با آرمانها برخورد صادقانه داشته باشند.

در موارد زیادی مشکل ما اینجا است که پای صدق در حرکت ما و در تعامل ما با آرمانهای اسلام و انقلاب میلنگد. این مرد به معنای واقعی کلمه صادقانه عمل کرد و عمل میکرد در زندگی‌اش، تا آنجایی که آنهایی که زندگی او را از نزدیک دیدند و شناختند ؛ چه در دفاع مقدّس، چه بعد از دفاع مقدّس تا مسئولیّت نیروی قدس. او رنج مجاهدت را در راه آرمانها بر خود هموار کرد؛ این معنای «صادقانه» است. وفادار ماندن به اسلام و به انقلاب؛ با همه‌ی وجود به اسلام و انقلاب وفادار ماند؛ به عهدی که با خدا و با امام بسته بود وفادار ماند؛ به وظیفه‌ای که در قبال ملّت ایران داشت و در قبال امّت اسلامی داشت، با کمال دقّت در عمل و با همه‌ی وجود وفادار ماند؛ هم وظیفه در قبال ملّت ایران، هم وظیفه در قبال امّت اسلامی. امّا مسئله اخلاص، اگر اخلاص نباشد کار بی‌برکت میشود؛ اینکه می‌بینید کار برکت پیدا میکند، به خاطر اخلاص است. اخلاص او را از کجا میشود فهمید؟ از اینجایی که اصلاً دنبال دیده شدن نبود؛ یک ذرّه‌ای هم از دیده شدن فرار میکرد، حالا جوری شده که همه‌ی دنیا دارند او را می‌بینند. کار را برای خدا میکرد، تظاهر نداشت، لاف‌زنی نداشت.

اوّلین پاداش دنیایی‌ای که خدای متعال به این اخلاص او داد، همین تشییع دَه‌ها میلیونی بود. این تشییع، اوّلین جزای اخلاص او در دنیا بود؛ حالا جزای آخرت که به جای خود محفوظ؛ این رواج اسم شهید سلیمانی و رواج شخصیّت او، یاد او و نام او در دنیا، جزای دنیوی [او بود]. در این دو سال هزاران هزار بار نام شهید سلیمانی بر زبان افراد، ‌بر قلم افراد جاری شده. ،این بزرگداشت ها ، این بر اثر اخلاص این عزیز است. حالا ما که دنبال الگو هستیم شهید سلیمانی قهرمان ملی ما می شود برای همه الگو خصوصا برای بسیجیان عزیز ، یک وقت شخصی دارد از کسی تعریف و تمجید می کند یک وقت امام دارد از کسی تعریف و تمجید می کند.

رضایت امام را می رساند و چقدر لذت بخش است که امام از لحظه لحظه انسان راضی باشد و مایه مباهات باشد برای او ، شهید سلیمانی همینطور بود ، او برای امامش یعنی امام خامنه ای عزیز (دام ظله) مایه مباهات بود ، اگر این شد عاقبت بخیریم و الا هر چه داریم همین چند صباح دنیاست که حالا خوش بگذرد یا بد ، اگر آن رضایت نباشد ، کارمان دچار مشکل است.

دکمه بازگشت به بالا