امام جمعه ماهدشت: بشریت یکجا مرهون فاطمه زهرا(س) است
امام جمعه ماهدشت در بخشی از خطبه های نمازجمعه این هفته بیان داشت: بشریت یکجا مرهون فاطمه زهرا(س) است، و روزبهروز نور اسلام و معنویت فاطمه زهرا(س) آشکارتر خواهد شد و بشریت آن را لمس خواهد کرد.
آنچه ما وظیفه داریم این است که خود را شایسته انتساب آن خاندان کنیم که البته معروفین به ولایت آنها بودند دشوار است؛ در زیارت میخوانیم که ما معروفین به دوستی و محبت شما هستیم، این وظیفه مضاعفی را بر دوش ما می گذارد. این خیر کثیر که خداوند متعال آن را به پیامبر اکرم(ص) مژده داد و فرمود: که تأویل آن، فاطمه زهرا(س) است.در حقیقت مجمع همه خیراتی است که روزبهروز از سرچشمه دین نبوی بر همه بشریت و بر همه خلایق فرو می ریزد. خیلیها سعی کردند آن را پوشیده بدارند و انکار کنند، اما نتوانستند. ما باید خودمان را به این مرکز نور نزدیک کنیم و نزدیک شدن به مرکز نور لازمه و خاصیتش نورانی شدن است. باید با عمل و نه با محبت خالی نورانی بشویم؛ تشبّه و تخلّق به اخلاق آنان را لازم دارد.
ما برای نجات خود به اقتدا به حضرت فاطمه(س) احتیاج داریم ، در روایتی هست که درخشندگی فاطمه زهرا(س) باعث می شود تا چشمان کرّوبیانِ ملاء اعلا خیره شود. ما از این درخشندگی چه استفادهای بکنیم؟ ما باید از این ستاره درخشان، راهِ به سوی خدا و راهِ بندگی را که راه راست است و فاطمه زهرا(س) پیموده و به آن مدارج عالی رسید، پیدا کنیم. این بخش از زندگی فاطمه زهرا(س)، آنی است که ما برای نجات خودمان به آن احتیاج داریم. پیغمبر(ص) به فاطمه(س) فرمود: «یا فاطِمهُ إعمَلِی لِنَفسِکَ فَإِنّی لا أُغنِی عَنکِ مِنَ اللهِ شَیئَاً» یعنی ای عزیز من! ای فاطمه من! نمیتوانم پیش خدا تو را از چیزی بینیاز کنم. یعنی خودت باید به فکر خودت باشی، و او از دوران کودکی تا پایان عمر کوتاهش به فکر خود بود. زندگی فاطمه زهرا(س) اگر چه کوتاه بود اما این زندگی از جهت جهاد و مبارزه و تلاش و کار انقلابی و صبر انقلابی و درس و فراگیری و آموزش به این و آن و سخنرانی و دفاع از نبوت و امامت و نظام اسلامی دریای پهناور از تلاش و مبارزه و کار و در نهایت هم شهادت است. این زندگی جهادی فاطمه زهرا(س) است که بسیار عظیم و فوقالعاده و حقیقتاً بینظیر است و یقیناً در ذهن بشر -چه امروزه در آینده- یک نقطه درخشان و استثنایی است.
در زندگی زهرای اطهر(س) یک نکته است که باید به آن توجه کرد و آن، (۱) جمع بین زندگی یک زن مسلمان در رفتارش با شوهر و فرزندان و انجام وظایفش در خانه از یک طرف و (۲) بین وظایف یک انسان مجاهد خستگیناپذیر در برخوردش با حوادث سیاسی مهم بعد از رحلت رسول اکرم(ص) که به مسجد می آید و سخنرانی و موضعگیری و دفاع میکند و حرف میزند و یک جهادگر به تمام معنا و خستگی ناپذیر و محنتپذیر و سختی تحملکن است. (۳) و از جهت سوم یک عبادتگر و بهپا دارنده نماز در شب های تار و قیامکننده لله و خاضع و خاشع برای پروردگار است و در محراب عبادت، این زن جوان مانند اولیای کهن الهی با خدا راز و نیاز و عبادت میکند. این سه بُعد را با هم جمع کردن، نقطه درخشان زندگی فاطمه زهرا(س) است. بعضی خیال میکنند انسانی که مشغول عبادت میباشد و اهل دعا و ذکر است نمیتواند یک انسان سیاسی باشد، و یا کسی که اهل سیاست است ،چه زن و چه مرد، و در میدان جهاد فی سبیل الله حضور فعال دارد اگر زن است نمیتواند یک زن خانه با وظایف مادری و همسری و کدبانویی باشد و اگر مرد است نمیتواند یک مرد خانه و دکان و زندگی باشد؛ خیال میکنند اینها با هم منافات دارد در حالی که از نظر اسلام این سه چیز با یکدیگر منافات و ضدیت که ندارند، در شخصیت انسان کامل کمک کننده هم است. ما هم باید ایشان را در زندگی الگوی خودمان قرار دهیم و به عنایت ایشان ثابت قدم در مسیرشان باشیم. ان شاءالله