امام جمعه ماهدشت: سیدحسن نصرالله، شخصیتی مانند مالک اشتر داشت
امام جمعه ماهدشت دربخشی از خطبه های نماز جمعه این هفته بیان داشت: یکی از ثمرات تقوا و بصیرت که این دو هم یکدیگر را کامل می کنند ، رسیدن به جایگاهی است که امام معصوم (ع) به او افتخار می کند و او چون دقیقا آنچه امام می خواهد را عمل می کند و آنقدر به منظومه فکری امام (ع) نزدیک می شود که بدون گفتن امام (ع) هم عملش مطابقت دارد، این همان تعریف دقیق ولایت مداری است.
مالک اشتر یکی از آن گوهر ها بود که وقتی خبر شهادت مالک اشتر به امیر المؤمنین علیه السّلام رسید، فرمودند: خدایا! من اجر مصیبت فقدان مالک را تنها از تو طلب میکنم، چرا که مرگ او از داغها و عزا های روزگار است. خدا مالک را رحمت کند، که به عهدش وفا کرد و جان باخت و به دیدار پروردگارش شتافت…» ، بعد از این سخنرانی، حضرت به منزل تشریف بردند. وقتی بزرگان قبیله نَخَع (قبیله مالک اشتر) به محضر مبارک حضرت رسیدند، دیدند ایشان برای داغ مالک اشتر دائما در حال اندوه و تأسف است و چنین میفرمایند: «خدا مالک را غریق رحمت فرماید! مالک چه بود؟! اگر کوه بود، کوهى عظیم و منحصربفرد بود، و اگر سنگ بود، سنگى سخت و محکم بود. سوگند به خدا، همانا مرگ تو جهانى را درهم شکست و جهانى را خوشحال کرد. گریهکنندگان، باید بر مالک اشتر بگریند. آیا کسى مثل مالک هست؟!» در زمان و روزگار ما هم افرادی این چنین بودند که بعد شهادتشان ما به این درک می رسیم! شهید عزیزمان سید مقاومت سیدحسن نصرالله ، شخصیتی مانند مالک اشتر را داشت ، حقیقتاً شهید نصرالله این وصیت ماندگار نابغه عصر، فقیه بزرگوار شهید سیدمحمدباقر صدر (رحمه الله) را کاملا عمل نموده بود که: “ذوبوا فی الإمام الخمینی کما ذاب هو فی الإسلام”. شهید نصرالله در ارادت عمیق و صمیمی و عاشقانه به رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنهای (حفظه الله) بسیار کمنظیر بود و این ارادت برای سایرین از ایرانی و غیرایرانی الهامبخش و آموزنده بود. شهید نصرالله خود در این خصوص میگوید: «من تحت تأثیر چهار شخصیت بزرگ هستم: حضرت امام خمینی(ره)، حضرت امام موسی صدر، رهبر معظم انقلاب حضرت آیتالله خامنهای و شهید بزرگوار سیدمحمدباقر صدر. نه تنها من بلکه همه جوانان مجاهد و انقلابی لبنان تحت تأثیر این چهار شخصیت عظیم و بزرگوار هستند… من میتوانم ادعا کنم که با تفکر و نوع نگاه حضرت امام خمینی(ره) و حضرت آیتالله خامنهای به موضوعات مختلف بهطور کامل آشنایی دارم و از طرف دیگر یک کار مطالعاتی گسترده روی اندیشهها و آثار امام موسی صدر انجام دادهام. به اعتقاد من هیچ تفاوت و اختلاف اساسی میان تفکر و آراء امام خمینی(ره) و امام موسی صدر وجود ندارد.» ، بنابراین از بزرگترین ویژگیهای شخصیت و مکتب شهید نصرالله، ارتباط وثیق با مرجع مقاومت یعنی ایران و ولیّ فقیه بود.
خدا رحمت کند شهید سید هاشم صفیالدین را که مرد بزرگی بود و مجهولالقدر به شهادت رسید. یک بار از شهید صفیالدین پرسیده بودند: نسبتِ شما به فرامین یا رهنمودهای ولی فقیه در ایران چیست؟ ایشان پاسخ داد: «ما وقتی همراه جناب سیدحسن نصرالله خدمت امام و ولیّ فقیه زمانمان رسیدیم، وارد قلعه ولایت شدیم لذا تصمیم گرفتیم که از قلعه ولایت خارج نشویم و خلاف رهنمودهای ولی فقیه در ایران حرکتی انجام ندهیم.» در ادامه پرسیدند: چگونه میفهمید، کاری موافق رهبری است یا نه؟ ایشان گفت: «ما اگر در موردی، صراحت رهبری را داشته باشیم حتماً به آن عمل میکنیم و اگر در موردی مخالفت ایشان را بدانیم، به آن عمل نمیکنیم. اگر در موردی اختلافنظر داشته باشیم که نظر ولی فقیه چیست؟ ما با اولین پرواز به تهران میرویم و نظر ولی فقیه را مستقیماً درخواست میکنیم.» این یعنی سرباز این میدان و اثر اقدام و کار او را در میدان می بیند و خون او اثرش و کارکردش را بیشتر از گذشته خواهد کرد ، خدایا ما را مانند این بزرگان در مسیر اسلام ثابت قدم و عاقبت بخیر بفرما.