تشدید نظارت‌های بهداشتی بر واحدهای پذیرایی استان البرز

به گزارش کوه سرفراز و به نقل از روابط‌عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز رحیم خاکی روز اظهار کرد: به منظور تأمین ، حفظ و ارتقاء سلامت عمومی و پیشگیری از بیماری‌های منتقله از عوامل محیطی به ویژه بیماری‌های قابل انتقال از طریق آب و غذا نظارت در واحدهای پذیرایی شدت می‌یابد.
به گفته مدیر کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان البرز واحدهای پذیرایی واقع در محورهای مواصلاتی گردشگری برای ارائه خدمات بهینه به گردشگران از تاریخ ۱۵ اسفند تا ۲۵ فروردین مورد نظارت‌های دقیق و تلفیقی با شبکه بهداشت استان ،پلیس و ناظران کنترل بازار قرار می‌گیرند.
خاکی همچنین رعایت موازین شرعی ماه مبارک رمضان را برای واحد‌های پذیرایی که به گردشگران و مسافران نوروزی خدمات ارائه می کنند، الزامی دانست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا