روند کاهشی کم فروشی یکی از مصادیق عملی امر به معروف و نهی از منکر

به گزارش کوه سرفراز به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد استان البرز، وی بیان داشت در این دوره آموزشی که با استفاده از ظرفیت ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان برگزار شد حجت الاسلام والمسلمین توانایی ( استاد دوره مذکور) موضوعات شرعی مربوط به کنترل اوزان فرآورده های غذائی برای جلوگیری از کم فروشی را شرح داده و تبین نمودند.

طاهری با اشاره به مباحث مطرح شده در این دوره خطاب به مدیران واحد های تولیدی گفت: صیانت از حقوق عامه و جلوگیری از کم فروشی از وظایف شرعی’، سازمانی و همچنین مصداق عملی امر به معروف و نهی از منکر می باشد.

مدیر کل استاندارد استان البرز عنوان نمود: از ابتدای سال جاری تا پایان بهمن سال جاری 225 قلم کالا از 128 واحد تولیدی مورد پایش وزن سنجی قرار گرفته است که شاهد کاهش کم فروشی از بین واحدهای مورد پایش بوده ایم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا