تلاش برای رسیدن به زبان مشترک بین صنعت ودانشگاه
به گزارش کوه سرفرازبه نقل از روابط عمومی خانه صمت استان البرز،حسین رجبی دبیرکل خانه صمت در ابتدای این جلسه گفت:تاکنون جلسات متعددی در حوزه ارتباط صنعت و دانشگاه برگزارشده است اما آن نتیجه ای که باید نداشته است چراکه زبان مشترک لازم بین صنعت و دانشگاه در آن لحاظ نشده است و بحث تولید ثروت در ایده ها مطرح نبوده است.
وی افزود:تدبیری اندیشیده شود که کارها بی نتیجه نباشد و اینگونه نشود که جلسه برای جلسه شود بلکه اصل کار را خروجی داشتن کارها ببینیم.
وی ادامه داد:اصل کار تبدیل ایده به ثروت است و تلاش این دبیرخانه و کارگروه باید این موضوع باشد.
نبیونی ریس بنیاد نخبگان استان البرز گفت:کارسختی است که بخواهیم همه چیز را از ابتدا شروع کنیم در حالی که رویدادهای زیادی هم اکنون در حال انجام است و تنها لازم است ارتباط مناسبی بین دانشگاه ها و صنعت صورت گیرد.
وی افزود:جای۲۳ مرکز علم و فناوری استان در این جلسه خالی است و بهتر است مجموعه های مرتبط در این حوزه هم به این کارگروه دعوت شوند.
این عضوهیئت علمی دانشگاه گفت:اگر لیستی از رویدادهای استانی و ملی که برگزار می شود تهیه شود و بین همه اعضا به اشتراک گذاشته شود موجب تقویت مشارکت همه خواهد شد.
عزتی معاون علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز گفت:ما در گذشته بارها تلاش داشتیم ارتباط موثری بین صنعت و دانشگاه داشته باشیم اما این موضوع تا کنون میسر نشده است.
وی افزود:ما در دانشگاه سعی کردیم رویکرد متفاوتی را داشته باشیم و امروز دانشگاه نسل سوم را داریم.
ایشان با اشاره به فعالیت های انجام شده این دانشگاه گفت:نگاه دانشگاه مهارتی است و به همین دلیل امروز ۵۰ رشته فعال مهارتی مثل آرایشگری و جوشکاری را راه اندازی کرده ایم.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد استان البرزگفت:با تلاش های که انجام دادیم امروز ۱۶۰ واحد فناور در دانشگاه آزاد ایجاد کرده ایم.
وی در ادامه گفت:آمایش سرزمینی نکته مهمی است و ماموریت به دانشگاه ها باید براساس آمایش سرزمینی باشد.
کرمی معاون علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی البرزگفت:ارتباط صنعت و دانشگاه موضوع مهمی است و به همین جهت ما از تابستان واحد ارتباط با صنعت را در دانشگاه راه اندازی کردیم.
وی افزود:ما در ارتباط با نیاز فناورانه و مسایل پژوهشی صنعت دچار مشکل هستیم و گفته هایمان بین دانشگاه،صنعت،استاد و دانشجو یکدست نشده است.
کرمی گفت:تا تیرماه امسال ۵واحد فناور در دانشگاه داشتیم که اکنون این تعداد به ۲۶ واحد رسیده است.
دیوسالارمعاون دانشگاه خوارزمی گفت:ما در خوارزمی ۶۸ انجمن علمی فعال داریم که استعداد علمی بسیار مناسبی را در دانشگاه دارند.
وی افزود: متاسفانه زبان مشترک با صنعت نداریم که لازم است به یک زبان مشترک برسیم.
دیوسالار گفت:شاید آموزش لازم در دانشگاه داده نشده است که چطور از علممان تولید ثروت کنیم که برای حل این موضوع خوب است یکسری جلسات هم اندیشی با صنعتگران برگزار شود.