کافه کارآفرینی البرز در کرج برگزار شد

اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی استان البرز میزبان فعالان و نقش آفرینان زیست بوم کارآفرینی در حوزه مواد غذایی استان بودند و در یک دورهمی اکو سیستم کارآفرینی که با همکاری شرکت نامداران ایده پرداز والای اندیشمند برگزار شد و مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز نیز با حضور در این برنامه در ابتدا با ایراد سخنرانی ، پای صحبت های فعالان اقتصادی و تولیدی ، نقش آفرینان زیست بوم کارآفرینی نشست .

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان البرز با تقدیر از زحمات و تلاش های صورت گرفته در اجرای هر چه بهتر برنامه گفت : راهبرد وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در تشکیل چنین برنامه هایی ایجاد اجتماعی پویا و متعامل درون یک منطقه جغرافیایی، متشکل از بازیگران متنوع و به هم وابسته شامل کارآفرینان، نهادها و سازمانهاوعوامل متنوع مثل بازارها، چارچوب قانونی، حمایتها و فرهنگ کارآفرینانه است که طی زمان تکامل پیدا کرده و بازیگران و عوامل آن برای خلق ارزشهای جدید، با یکدیگر همزیستی و تعامل دارند.

عبدالله دارایی در ادامه با اشاره اهداف اجرای چنین برنامه هایی گفت: ایجاد فضایی که امکان برقراری تعاملات اجتماعی بین کارآفرینان با کارآفرینان، کارآفرینان با دولت،کارآفرینان با سرمایه گذاران و نهایتا کارآفرینان با دانشجویان در جهت ارتباط مراکز مشاوره و شتاب دهنده ها با صاحبان ایده، سرمایه گذاران، کارآفرینان است و در این بستر است که امکان شکل گیری شبکه های سیال بین افکار مختلف برای خلق نوآوری بوجود می آید و شکل گیری یک هویت اجتماعی مشترک و جدید حول محور توسعه کارآفرینی در کشور برای شرایط فعلی بیش از گذشته احساس می شود.

وی در ادامه تصریح کرد: در دولت مردمی حضرت آیت الله رییسی که بر توجه به مراکز کارآفرینی و نقش مولد آنها در رشد شتابان علمی و فناوری و توسعه کارآفرینی و مراکز کارآفرین تاکید دارند، باید مراکز دانشگاهی، مراکز مشاوره و شتاب دهنده ها؛ کانونهای کارآفرینی استان و بخش خصوصی برای مدیریت کافه و سمن های حوزه های توسعه کارآفرینی در این خصوص پای کار بیایند و این اداره کل به عنوان نهاد خدمت رسان در صدور پروانه های راهبران کارآفرینی و حمایت از مجموعه های کارآفرینی ، آمادگی همکاری در برپایی چنین برنامه هایی در بخش های مختلف را دارد.

شایان ذکر است در این برنامه 15 مجموعه فعال در حوزه مواد غذایی در اکوسیستم کارآفرینی از فعالان البرزی حضور داشتند و هر یک به بیان دیدگاه های خود در باره چالش ها، فرصت ها و تهدیدات و آسیب های صنعت مواد غذایی و کارآفرینی در این بخش پرداختند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا