دکتر جوادی مدیرکل استاندارد البرز:
استانداردهای حلال عامل رقابت پذیری جهانی

دکتر مسعود جوادی مدیرکل استاندارد استان البرز با تاکید براهمیت استانداردهای حلال در میان مصرف کنندگان کشورهای مسلمان، گفت: بطور کامل از واحدهای صنایع غذایی و کشاورزی استان جهت اخذ استاندارد حلال حمایت کرده با توجه به مزایای بسیار مهم منطقه ویژه اقتصادی پیام و فرودگاه بین المللی، کلیه تولیدکنندگان باید از این فرصت ارزشمند جهت صادرات محصولات خود استفاده نمایند.

به گزارش کوه سرفراز وبه نقل از روابط عمومی اداره استاندارد البرز، این مقام مسئول استان در ادامه افزود استاندارد های حلال نشان‌دهنده آن است که در تمام مراحل یک محصول تولیدی، شریعت اسلامی حاکم بوده و دریافت گواهینامه حلال برای تولیدکنندگان و ارائه‌دهندگان خدمات، نه تنها الزامی دینی بلکه یک مزیت رقابتی در بازارهای داخلی و بین‌المللی به شمار می‌رود.

دبیرشورای استاندارد استان البرز در ادامه افزود: این اداره کل مجموعا در 4 ماهه اول سال جاری 66 پروانه کاربرد نشان ملی استاندارد اجباری و تشویقی صادر نموده و درحال حاضر 978 پروانه کاربرد نشان استاندارد در حوزه صنایع غذایی، کشاورزی و بهداشتی در استان البرز دارای اعتبار بوده و 166 پروانه گواهینامه حلال نیز برای واحدهای تولیدی استان در زمینه های مرتبط صادر شده است.

مدیرکل استاندارد استان البرز در انتها گفت: استاندارد حلال امروزه به یک استراتژی ویژه جهت کسب و کارهای نوین تبدیل شده و از آن به عنوان یک قدرت تجارتی در بازارهای جهانی آینده یاد می شود و صنایع غذایی، کشاورزی و بهداشتی ما باید با توان افزایی علمی، رقابت پذیری خود را در این بازار افزایش دهند.

دکمه بازگشت به بالا