اجماع مسئولان البرز بر الگو شدن کنگره ملی ۵۵۰۰ شهید استان

دومین نشست «عهد خادمی» با حضور مسئولان ارشد استانی، فرماندهان نظامی و اعضای ستاد کنگره ملی ۵۵۰۰ شهید البرز، در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد.

به گزارش کوه سرفراز و به نقل از روابط عمومی؛ این مراسم نقطه آغاز برنامه‌ریزی‌های نهایی و همفکری گسترده برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر اجلاسیه نهایی کنگره شهدا در مهرماه سال آینده است؛ رویدادی ملی که مسئولان فرهنگی، اجرایی و نظامی استان، ارتقای آن به الگویی برای کشور را هدف گرفته‌اند.

تأکید نماینده ولی فقیه بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

آیت‌الله حسینی همدانی، نماینده ولی‌فقیه در استان البرز و رئیس شورای سیاست‌گذاری کنگره، طی این جلسه بر اهمیت شکل‌گیری حرکت‌های فرهنگی عمیق و تاثیرگذار تأکید ویژه داشت. وی بیان کرد: «کنگره شهدا فرصتی ارزشمند برای احیای یاد و راه شهیدان است و باید تمام امکانات و توان خود را برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به کار بگیریم تا این فرهنگ نه تنها در البرز، بلکه در سراسر کشور نهادینه شود.»

امام جمعه کرج اظهار داشت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند هویت بخشی و خلق روایت‌هایی مستند و جذاب از ایثارگری‌ها و جانفشانی‌های شهدا هستیم. او تاکید کرد: «کاروان شهدا قطار حرکت ملت را به سرمنزل می‌رساند. پیامی که شهدا برای ما داشتند باید با زبان روز و شیوه‌های نوین به نسل جدید منتقل شود.»

وی با ارج نهادن به تلاش‌های صورت گرفته در ستاد و تشکر از نهادها و فعالان این عرصه افزود: لازم است اجلاسیه نهایی کنگره، اوج کار فرهنگی و هنری باشد تا بتوانیم دین خود را به ساحت مقدس شهدا ادا کنیم.

گزارشی از برنامه‌های کنگره: حرکت فرهنگی و معنوی در گستره استان

در ادامه، سردار حیدرنیا، فرمانده سپاه امام حسن مجتبی (ع) و دبیر کنگره، ضمن تشریح روند پیشبرد مجموعه برنامه‌ها، این رویداد را صرفاً یک پروژه اجرایی ندانست و تأکید داشت که کنگره، حرکتی راهبردی و یک ضرورت فرهنگی و معنوی برای جامعه است.

وی با اشاره به برگزاری ۶ جلسه شورای سیاست‌گذاری با ریاست امام جمعه محترم و تصویب ۱۵ مصوبه اجرایی، از بسیج ستادهای شهرستانی، اقشاری و یگانی برای فعالیت هدفمند و فراگیر خبر داد. او بیان داشت: «بیش از ۱۰۰ سوژه شاخص دفاع مقدس در البرز برای تولیدات فرهنگی و هنری شناسایی شده است تا روایت شهدا به‌گونه‌ای نو و مؤثر بازگو شود.»

سردار حیدرنیا اعلام کرد: «در فاصله شهریور تا مهرماه و اجلاسیه نهایی، ۳۰۰ نمایش خیابانی و ۲۰۰ سرود پاتوقی در محلات مختلف استان اجرا خواهد شد. حضور فعال در فضای مجازی با تولید پیامک‌های شهدایی و محتوای ویژه همچنین فضاسازی محیطی با تابلوها و تلویزیون‌های شهری و تبلیغات حمل‌ونقل عمومی، بخش دیگر اقدامات است.»

او افزود: ساخت مستندها و شخصیت‌پردازی ویژه سرداران و فرماندهان شهید، برگزاری ارکستر سمفونیک مقاومت و نمایش‌های رزمی فرهنگی تا پیش از مراسم نهایی و اجلاسیه‌های ویژه برای دانش‌آموزان، بانوان، نیروهای مسلح و پیشکسوتان دفاع مقدس از اولویت‌های ستاد کنگره می‌باشد.

حیدرنیا در پایان گفت: «هدف ما، رساندن پیام آسمانی شهدا به نسل جوان و تقویت هویت و خودباوری دینی در جامعه است و تمام همت ما بر آن است که اجلاسیه نهایی، در تراز و شأن والای شهدای استان باشد.»

تاکید استاندار البرز بر الگوسازی کنگره شهدای استان

مجتبی عبداللهی، استاندار البرز و نماینده عالی دولت در استان، ضمن قدردانی از تلاش‌های خادمان شهدا، بر ضرورت برگزاری کنگره‌ای ویژه و اثربخش تاکید کرد و گفت: «این کنگره باید علاوه بر حفظ دستاوردهای ارزشی و معنوی، در خلق نوآوری و وفاق اجتماعی نیز پیشتاز باشد تا به الگویی موفق برای سراسر کشور تبدیل شود.»

عبداللهی در حاشیه نشست عهد خادمی ۲ تصریح کرد: «باید فضایی خلق کنیم که پیوند میان نسل جوان با آرمان‌های انقلاب و شهدا، عمیق‌تر و ماندگارتر شود.» وی با اشاره به فرمایش‌های مقام معظم رهبری درباره اهمیت ترویج فرهنگ شهادت و خدمت بی‌منت به مردم، بر لزوم محوریت قرار گرفتن ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در تمامی برنامه‌های فرهنگی استان تاکید کرد.

عبداللهی افزود: «با تلاش شبانه‌روزی و برنامه‌ریزی دقیق مجموعه فرماندهی سپاه و دبیرخانه کنگره، زیرساخت‌های برگزاری یک رویداد فاخر، فراهم شده است. لازم است همه مدیران و مسئولان استان خلاقیت‌ها و پیشنهادات خود را برای تقویت هرچه بیشتر این مراسم ارائه و اجرایی کنند.»

وی ادامه داد: «کنگره ملی شهدای استان البرز نباید یک مراسم نمادین باشد بلکه باید بر جامعه استان تاثیر ملموس بر جای بگذارد و رویدادی ماندگار در سه سطح فرهنگی، اجتماعی و معنوی باشد. امید داریم با همراهی نهادهای فرهنگی و اجرایی، این کنگره مهم به الگویی ملی بدل شود.»

 

دکمه بازگشت به بالا