مدیرعامل فرودگاه بین المللی پیام:
منطقه ویژه اقتصادی پیام آماده نقش آفرینی در صادرات کشور است

رییس هیات مدیره و مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام، نقش این مجموعه در توسعه همکاری های مشترک با جمهوری داغستان و سایر مناطق جهان را در حوزه حمل ونقل هوایی بار، صادرات و واردات، صنایع فناورانه و دیپلماسی تجاری کلیدی دانست .

به گزارش کوه سرفراز و به نقل از روابط عمومی، مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام مستقر در استان البرز اعلام کرد: این منطقه با برخورداری از زیرساخت های پیشرفته در بخش حمل ونقل هوایی و داشتن شرکت های دانش بنیان، می تواند به عنوان پایگاه صادراتی و فناوری محور جمهوری اسلامی ایران در تعامل با کشورهای اوراسیا، به ویژه روسیه ایفای نقش کند.

” محسن حسنلو” با اشاره به سفر هفته جاری هیات بلندپایه اقتصادی جمهوری اسلامی ایران به جمهوری داغستان ، بر نقش راهبردی منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام در توسعه همکاری های اقتصادی با داغستان تاکید کرد.

رییس هیات مدیره و مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام، نقش این مجموعه در توسعه همکاری های مشترک با جمهوری داغستان و سایر مناطق جهان را در حوزه حمل ونقل هوایی بار، صادرات و واردات، صنایع فناورانه و دیپلماسی تجاری کلیدی دانست .

حسنلو همچنین از ارسال نخستین محموله بار هوایی از فرودگاه بین المللی پیام به” ماخاچ کالای” داغستان خبر داد و آن را نقطه عطفی در گسترش روابط اقتصادی ۲ کشور ایران و داغستان برشمرد.

وی گفت: در نشست هیات بلندپایه اقتصادی ایران در داغستان توافق شد مقامات داغستان در آینده نزدیک از منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام بازدید کنند. این بازدید با هدف بررسی میدانی ظرفیت های این منطقه و انجام مذاکرات نهایی برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی و همچنین ایجاد بسترهای حمایتی برای سرمایه گذاران خارجی انجام خواهد شد.

حسنلو اظهار کرد: این تعاملات در راستای تقویت دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و فعال سازی ظرفیت های مناطق ویژه و آزاد کشور ادامه خواهد یافت.

وی بیان کرد: همچنین در سفر به جمهوری داغستان، از آمادگی کامل منطقه ویژه اقتصادی پیام برای توسعه همکاری های مشترک در بخش های مختلف اقتصادی، فناورانه و هوانوردی با داغستان خبر داد.

مشاورز وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات با اشاره به موقعیت راهبردی پیام، گفت: منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام به عنوان تنها منطقه دارای بستر همزمان هوایی، زمینی و ریلی، ظرفیت منحصربه فردی در حوزه لجستیک، صادرات و حمل ونقل بین المللی دارد و می تواند نقش کلیدی در گسترش روابط اقتصادی میان ایران و روسیه به ویژه جمهوری داغستان ایفا کند.

وی افزود: کنون بیش از ۴۰۰ واحد تولیدی و صنعتی با اولویت شرکت های دانش بنیان و فناور در این منطقه فعال هستند و زیرساخت های مستعد پیام، فضای مناسبی را برای جذب سرمایه گذاران خارجی و حضور شرکت های بین المللی فراهم کرده است.

مدیرعامل پیام با اشاره به ظرفیت های گسترده این منطقه در حوزه هوانوردی، افزود: حوزه های بار هوایی، پروازهای آموزشی و مسافری در فرودگاه پیام فعال بوده و این مهم موجب تمایز آن از سایر مناطق اقتصادی کشور شده است؛ ما آمادگی داریم با تقویت خطوط پرواز باری و ایجاد پروازهای مستقیم، در مسیر توسعه صادرات و تعامل تجاری میان ایران و روسیه گام های عملیاتی برداریم.

وی گفت: در این بازدید آینده هیات داغستانی از منطقه ویژه اقتصادی پیام ، مذاکرات نهایی برای گسترش روابط اقتصادی و فراهم سازی بسترهای حمایت از سرمایه گذاران خارجی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به وسعت سه هزارو ۶۰۰ هکتار یکی از قطب های مهم اقتصادی و ترابری کشور است.

دکمه بازگشت به بالا