علی شیرین زاد نماینده مجلس:
از هیچ کمکی به موسسه رازی دریغ نخواهیم کرد

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی گفت: تجربه انباشته موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی غیرقابل قیمت گذاری است و از هیچ گونه تلاش برای حمایت و صیانت از این مجموعه دریغ نخواهیم کرد.

به گزارش کوه سرفراز و به نقل از روابط عمومی موسسه رازی، دکتر علی شیرین زاد در جلسه با هیئت رئیسه موسسه رازی با اشاره به اینکه با حضور و آشنایی با این مجموعه، ترکیبی آمیخته از غرور، حسرت و غبطه درونم ایجاد شد، اظهار کرد: موسسه رازی مجموعه ارزشمندی است و ضرورت توجه و برنامه ریزی هرچه بیشتر برای حفظ، توسعه و تعالی و تاثیرگذاری این مجموعه در کشور، منطقه و حتی دنیا از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از مشکلات موسسه را می توان در سطح استان برطرف کرد، افزود: آمادگی داریم تا برای مرتفع سازی موضوعاتی مانند توافق با شهرداری و تامین آب وارد شویم تا در کوتاه ترین زمان ممکن رفع شود.

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: این مجموعه علمی، تخصصی و پژوهشی، بزرگترین سرمایه است و با برنامه ریزی بهتری، شاهد بهره وری بیشتری در بخش دانش و تکنولوژی خواهیم بود و بهره های اقتصادی قابل توجهی از آن دریافت می کنیم که در این راستا نیازمند برنامه ریزی و استراتژی و سپس اجرا هستیم.

وی با اشاره به حضور در کمیسیون تلفیق مجلس گفت: در بحث بودجه با همکاری دکتر عباسی، از هیچ کمکی برای مجموعه رازی دریغ نخواهیم کرد.

شیرین زاد با تاکید بر اینکه برای حل بسیاری از مشکلات کنونی کشور به مجموعه ای مانند رازی بسیار نیاز داریم، خاطرنشان کرد: بخشی از مشکلات به قوانین و دستورالعمل های حاکم بازمی گردد که باید تلاش کنیم از طریق آیین نامه و اساس نامه رفع کنیم چراکه با توجه به ظرفیت و زیرساخت های موجود، خودکفایی موضوع بسیار در دسترسی است و باید برای تکثیر برنامه ریزی کنیم.

وی افزود: در دنیا هم همین است و در چنین حوزه هایی بسیار از دانش خود حراست و صیانت می کنند اما تکنولوژی را صادر کرده و به فروش می گذارند و ارزش افزوده لازم ایجاد می شود و به منابع و سودی که باید دست می یابند.

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دانش طولی و تکنولوژی عرضی است، گفت: دانش را باید حفظ کرد چراکه پایه ای برای توسعه دانش و تکنولوژی های آینده می شود.

وی اضافه کرد: هم اکنون موسسه دوره فوق العاده ای را پشت سر می‌گذارد و ما نیز تمام تلاشمان را برای توسعه و رفع اشکالات به کار می بریم.

شیرین زاد با تاکید بر اینکه ساختار سازمان برنامه و بودجه نیاز به بهسازی و نیروهای کارشناسی تر دارد، گفت: اگر در بودجه تنها به منابع نفتی متکی نباشیم و از سایر منابع نیز استفاده کنیم ، نه تنها ۸ درصد که بیش از ۱۰ درصد شاهد رشد اقتصادی در کشور خواهیم بود.

وی با بیان اینکه لازم است موانع موسسه را احصا و ساماندهی کنیم، گفت: مرتفع ساختن بخشی از مشکلات موسسه نیز می‌تواند تحول زیادی ایجاد کند، از این رو ما حمایت خود را در این حوزه اعلام می‌داریم، چرا که در عرصه مسائل استراتژیک قرار می‌گیرد و تنها مربوط به استان البرز نیست بلکه متعلق به کل کشور است و می‌تواند بسیار منشأ اثر باشد.

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی افزود: در حوزه کیفیت محصولات مشکلی وجود ندارد و اگر رازی اولین نباشد قطعاً در سطح منطقه جزو اولین‌ها محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: از نظر کمیت نیز فرآورده‌های رازی تنوع بسیار زیادی دارد و در صورت تولید محصولات جدید شرایط بهتری فراهم می‌شود. در حوزه تیراژ و شرایط عرضه به بازار هم می‌توان تحولاتی ایجاد کرد.

شیرین زاد با تاکید بر اینکه بازارهای مصرف خارجی در اطراف کشور ما بسیار هستند، گفت: باورها و عادت های تکراری را باید کنار بزنیم و در موضوعات متعددی در کشور باید این مهم را لحاظ کنیم.

وی تصریح کرد: شورای راهبردی و کارگروه های تخصصی را در استان راه اندازی کردیم و در موضوعات متنوع و متعدد کارگروه های مختلفی شکل گرفته است که با اولویت بندی و پیگیری، مسائل را مرتفع می کنیم. این امر با مشارکت خود مردم انجام می شود چراکه بدنه این کارگروه ها به واقع مردم هستند.

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی افزود: در این شورا بودجه انقباضی پرضرر به بودجه انبساطی پرمنفعت تبدیل می کنیم و از ظرفیت تخصصی همین کارگروه ها و بدنه تخصصی و باتجربه مردم بهره می بریم.

وی ادامه داد: پیشنهاد می کنیم چنین کارگروهی با موضوعات مرتبط در رازی هم ایجاد شود چراکه دانشمندان و کارشناسان با انگیزه و تلاشگری در این مجموعه وجود دارد که با احصا، دسته بندی و اولویت بندی مسائل و مشکلات و پیگیری امور، می توان کار را پیش برد.

شیرین زاد اضافه کرد: تنها وظیفه راهبری این کارگروه ها به عهده بنده است و کار اصلی توسط اعضا و کارگروه شناسایی و تدوپن و تصویب می شود.

وی گفت: نمی توان قیمتی برای تجربه انباشته رازی تعیین کرد و تنها نیازمند کار جهادی است که مولفه های مشخصی از جمله هدف، انگیزه، تلاش خالصانه و صادقانه دارد و با این روند می توان به نتایج ارزشمند غیرقابل قیمت گذاری دست یافت.

دکمه بازگشت به بالا