الگوی مسکن مولّد؛ بستری برای مشارکت مردم در تولید

بلندمرتبه‌سازی و متراکم‌سازی جمعیت در الگوی شهر مصرفی، در جهت #اقتصاد_سرمایه‌داری کار می‌کند نه #اقتصاد_مردمی؛

برای مشارکت مردم در شبکه تولید و توزیع، باید به سمت الگوی مسکن مولّد و به تعبیری مسکن معیشت‌محور، دار واسعه (خانه‌ی حیاط‌دار) و شهرهای محله‌محور برویم.

در الگوی مسکن معیشت محور، به دلیل 🎬 متراژ متناسب (https://eitaa.com/mahdiasgari133/2528)، امکان تولید و اشتغال، برای خانواده میسّر و انگیزه‌ برای مهاجرت معکوس از شهرهای بزرگ به شهرهای کوچک و روستاها و توزیع متوازن جمعیت فراهم می‌شود.

با توجه به ظرفیت سرزمینی ما، این الگوی ساخت شهر و مسکن، در این شرایط دشوار اقتصادی، یک فرصت ارزشمند برای تحول اقتصادی به شمار می‌رود‌.

لذا می‌توان با تأمین و توزیع عادلانه زمین و تسهیلات، علاوه بر مردمی‌سازی و رونق تولیدِ مسکن و صنایع وابسته، در زمینه تولید نیازهای ضروری در حوزه کشاورزی، باغداری و دامداری و نیز در حوزه صنایع دستی وحتی صنایع به‌روز و هایتک نیز ظرفیت مشارکت عموم فراهم شده و به رونق کسب وکارهای خرد مردمی دربرابر تمرکز ثروت در دست طبقه سرمایه‌دار منجر شود.

✨ امیدواریم باتوجه به 🎬 مصوبه افزایش ۳۳۰هزارهکتار به ظرفیت سکونتگاهی کشور در برنامه هفتم (https://eitaa.com/mahdiasgari133/3115) و اهتمام به شعار مردمی‌سازی تولید، شاهد تحول جدی در الگوی ساخت #شهر_مولّد و #مسکن_معیشت‌محور برای هموطنان عزیز باشیم.

#مهدی_عسگری 🇮🇷
نایب‌رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا