سیزدهمین جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان چهارباغ برگزار شد
به گزارش کوه سرفراز به نقل از روابط عمومی فرمانداری چهارباغ، رضایت مندی شهروندان از یک واحد نانوایی باید مورد توجه قرار گیرد واگر نانوایی عملکرد مناسب داشت باید تشویق ودر غیر اینصورت برخورد شود.
وی افزود: پخت و توزیع نان با کیفیت و مطلوب به شهروندان، از مهمترین وظیفه نانوایی ها است،بنابراین رعایت بهداشت فردی و محیط ، کیفیت ، وزن و رعایت نرخ های مصوب ، توسط متصدیان نانوایی ها مورد ارزیابی بازرسان قرار گیرد.
در این جلسه که با حضور مشاور فرماندار، دبیر کارگروه آرد و نان فرمانداری، روسای اداره صمت، جهاد کشاورزی، بهداشت و درمان، اتاق اصناف و اتحادیه صنفی نانوایان همراه بود؛ اعضای کارگروه به بیان دیدگاه ها و بررسی مصوبات قبلی پرداخته و در پایان تدابیری برای ارائه خدمات متناسب در حوزه آرد و نان به شهروندان، و ارائه راهکارهای لازم جهت تامین نان مورد نیاز در مناطق مختلف شهرستان صورت پذیرفت.
از مهمترین مصوبات و تصمیم های این کار گروه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
گشت های مشترک اداره صمت ،اتاق اصناف و بسیجاصناف و ادارات ذی ربط مستمر و ادامه دار باشد .
واحد های متخلف باید شناسایی و راجع به انها تصمیم گیری شود.