20 توصیه‌ی دوستانه پلیس

با درود فراوان به شما که راه سفری چنین پرخیر و برکت و سرشار از معنویت را در پیش گرفته‌اید. کارکنان فراجا، خدمت‌رسانی به شما را در پیاده روی اربعین حسینی(ع) مایه­ی مباهات خود می‌دانند. یقیناً به این نکته واقفید که برقراری نظم و امنیت همایش پیاده‌روی اربعین حسینی(ع)، به عنوان یک رویداد باشکوه و افتخارآمیز، نیازمند مشارکت یکایک زائران گران‌قدر است. از این رو انتظار داریم توصیه‌های دوستانه‌ی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران را به توشه‌ی سفر معنوی خویش افزوده و انشاء‌الله با رعایت آنها، نقش یک زائر مشارکت‌جوی اجتماعی را برای تحقق نظم و امنیت مراسم به خوبی ایفا نمایید.

  1. اگر می‌خواهید به دام جاعلان و فروشندگان ارز تقلبی نیفتید، به افراد ناشناسی که به شما پیشنهاد معاوضه‌ی دلار یا دینار عراقی با پول کشورمان را می‌دهند، اعتماد نکنید.
  2. با توجه به حذف ویزا از مدارک مورد نیاز سفر زیارتی عتبات عالیات در اربعین حسینی(ع)، ثبت نام زائران در سامانه‌ی “سماح” الزامی است.
  3. برای حفظ امنیت خود در طول مدت اقامت، نام اقامتگاه، شماره‌ی تلفن، شماره‌ی اتاق و مسیر امن و اصلی تا حرم و بالعکس را یادداشت نموده و یا به خاطر بسپارید.
  4. از تردد انفرادی و استفاده از وسایل نقلیه‌ی شخصی توسط اعضاء خانواده‌ی خود به‌ویژه کودکان و بانوان در مسیرهای حرم و بازار ممانعت به عمل آورید.
  5. با توجه به این که همراه داشتن داروهای کدئین­دار و روان­گردان در کشور عراق جرم محسوب می‌شود، از همراه داشتن این داروها بدون نسخه معتبر پزشک پرهیز نمایید.
  6. مدارک هویتی و گذرنامه­ی خود را هرگز در اختیار افراد غیرمسئول و ناشناس نگذارید.
  7. از بازگو نمودن شایعات بی‌اساس و اخبار و اطلاعات منفی که احساس ناامنی زائران و خانواده‌های آنها را در پی دارد، خودداری نمایید.
  8. خطر ابتلا به سویه‌های جدید بیماری های واگیردار در ازدحام جمعیت را جدی بگیرید.
  9. برای عبور از عرض خیابان‌ در تاریکی شب، در صورت نبود پل و گذرگاه عابرپیاده، بهتر است شبرنگ یا تکه پارچه­­ی سفیدی را به همراه داشته باشید تا توسط رانندگان قابل تشخیص باشید.
  10. سرقت گوشی تلفن همراه، یکی از جرایم شایع در نقاط پرجمعیت از جمله مکان­های زیارتی است. هنگام صحبت با تلفن همراه از هندزفری استفاده کنید.
  11. برای قرار نگرفتن در معرض جیب‌بری و قاپ‌زنی، نسبت به تماس بدنی و رفتارهای عجیب و مشکوک افراد ناشناس در مکان‌های عمومی حساس باشید.
  12. اطلاعات مورد نیازتان در طول سفر را فقط از مراجع صاحب صلاحیت به دست آورید.
  13. در صورت گم شدن و جدا شدن از بستگان یا بروز مشکلات احتمالی در طول مدت اقامت، به کنسولگری ایران در عراق مراجعه نمایید.
  14. ویژگی‌های ظاهری افراد را معیار مناسبی برای تشخیص درستکار بودن یا نبودن آنها قلمداد نکنید.
  15. در طول سفر زیارتی خود هیچ‌گونه بسته یا وسیله‌ای را به امانت از افراد ناشناس قبول نکنید.
  16. از پذیرفتن هرگونه نوشیدنی و مواد غذایی که توسط افراد یا مراکز مشکوک توزیع می­شود، خودداری نمایید.
  17. گذرنامه­ی شما در طول سفر، سند هویتی شماست. مراقبت از آن را در طول سفر جدی بگیرید.
  18. از خرید اسباب­بازی‌‌ها و کالاهایی که امکان تهیه‌ی آنها در بازارهای داخلی فراهم است، اجتناب نمایید.
  19. اقدام پلیس برای بازدید از وسایل شخصی‌تان را وظیفه‌ای در راستای حفظ و تأمین مطلوب امنیت بدانید.
  20. صبر و حوصله‌ی شما، هنگام برخورداری از خدمات مرزی و گمرکی، راهگشا و مایه‌ی قوت قلب کارکنان پلیس خواهد بود.

سفری سرشار از لحظات خوش و بدون حادثه برایتان آرزومندیم.

معاونت فرهنگی و اجتماعی فراجا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا