
بعضیها ناراحت هستند که چرا مفاسد را مطرح میکنید
آیتالله حسینی همدانی در بیانات خود با اشاره به نکته استانی، بیان داشت: گاهی شنیده میشود که بعضیها ناراحت هستند که چرا مفاسد را مطرح میکنید. مثلاً گفته میشود فلان جا فسادی انجام و با مفسد برخورد شده و مقدار موردنظر به بیتالمال برگشته. مردم ناراحت میشوند درصورتیکه اتفاقاً مردم خوشحال میشوند که قانون اجرا و فساد بررسی شود و اموال به یغما رفته به بیتالمال برگردد و این باعث امیدبخشی و اطمینان سازی است.
وی بابیان اینکه به نظرم باید در فضای آرام به همه این امور رسیدگی شود و مسئولین مربوطه خوفی نداشته باشند، گفت: اینها امیدواری میآورد و اعتماد را برمیگرداند لذا دستگاههای مسئول با قاطعیت تمام راجع به ترک فعلها پیگیری کنند و راجع به قراردادهایی که با پیمانکاران در منافع عمومی و جامعه بستهشده و متأسفانه شرایط لازم رعایت نشده و ضررهای هنگفت به مردم واردشده را بررسی کنید.
چرا موقع ساختوسازها خوب نظارت صورت نمیگیرد؟
وی در بخش دیگری بابیان اینکه چرا موقع ساختوسازها خوب نظارت صورت نمیگیرد که بعداً مشکلاتی پیش نیاید، گفت: اجازه ساخت داده میشود و پلیس ساختمان هم جلوگیری از تخلف نمیکند بعد ماده ۱۰۰ جریمه سنگین میکند و طرف نمیتواند پرداخت کند بعد آب و برق و گازش را توی زمستان قطع میکنند و بیچارهاش میکنند. این چه تدبیری است؟! این چه مدیریتی است؟! این عیب نیست؟! از همان اول بررسی دقیق کنید اگر تخلف کرده همان اول جلوش را بگیرید. اجازه میدهند ساختوساز شود این وسط چه کسانی چه پولهایی میگیرند که این ساختمان برود بالا، بعد میگویند جریمه را میدهیم بعد در جریمه میمانند. این درست نیست. بررسی دقیق باید بشود.
متأسفانه بارانت جمعیت زیادی در شهرداری به کار گرفتهشده
امامجمعه کرج در بخش دیگری بابیان اینکه متأسفانه بارانت جمعیت زیادی در شهرداری به کار گرفتهشده، عنوان کرد: اینطور که در ذهنم هست شاید عددش دقیق نباشد مثلاً کل بنیاد شهید کشور با تمام پرسنلی که دارد عواملی که کار میکنند پنج الی شش هزار نفر هستند اما شهرداری کرج بهتنهایی ۱۳ هزار و ۹۰۰ نفر جمعیت دارد. اینها هرچه پول هم از مردم بگیرند و ماده ۱۰۰ و ماده چه و چه باید خرج خودشان کنند. باید حقوق دهند. دیگر نمیتوانند برای شهر کار کنند. درآمد میلیاردی هم که دربیاورند باید خرج هزینه خودشان کنند.
آیتالله حسینی همدانی در ادامه تصریح کرد: بررسی که میکنیم، میبینیم هرکسی که در شورا بوده ۲۰ نفر، ۳۰ نفر، ۴۰ نفر را در این سیستم تزریق کردند. همه هم کارمند هستند. میشود مگر بیرون ریخت؟ ۱۳ هزار نفر را نصفش را هم بگویم زیاد است، ۶ هزار نفر از فردا نباید بروند سر کار. از فردا میآیند جلوی دفتر من یا استانداری تحصن میکنند. اقلش این است لذا باید برای اینها فکر عاجل کنید. میشود کارهایی را هم کرد. خواستند بیایند بگویم. جلوی ضرر را بگیرید سود است و به نفع مردم خواهد بود.
پیمانکاری که حقوق مردم را رعایت نمیکند حذفش کنید
نماینده ولیفقیه در استان البرز در پایان تصریح کرد: نکته دیگر اینکه دستگاههایی که پیمانکاری قرارداد میبندند مثل آب و برق و امثال اینها، پیمانکاران در حق کارگران و کارمندان ظلم میکنند. حقوق آنها را نمیدهند. بعضیها شش ماه، شش ماه حقوق نگرفتهاند. پیش ما که میآیند بررسی میکنیم، میبینیم که آن دستگاه مربوطه میگوید من که با کارمند و کارگر قرارداد نمیبندم، من با پیمانکار قرارداد بستم و آن کاری را که باید انجام میدادم، انجام دادم و به پیمانکار پول را دادم. بعد پیمانکار به اینها پول نداده است. حق مردم ضایع میشود. پیمانکاری که حقوق مردم را رعایت نمیکند و حق مردم را ۶ ماه است نداده است، ۵ ماه است نداده است، حذفش کنید، قطعش کنید. با او ادامه ندهید. کسی که به تعهداتش عمل نمیکند لغو قراردادش کنید. چرا ناراضی تراشی میکنید؟ از آنطرف باید تلاش کنیم که اعتمادسازی کنیم از اینطرف هم جلوی این چیزهایی که بیاعتمادی میآورد را باید بهسرعت گرفت.